Producem și comercializăm biscuiți și fursecuri angro și cu amănuntul.
Păstram tradiția, gustul și rețetele preferate din copilărie

 

Din 2013 și până azi, readucem la viață rețetele uitate ale biscuiților și fursecurilor de casă. Suntem specializați în produse de panificație, pastrând gustul autentic, care s-a transmis din generație în generație în țara noastră, de la bunici și străbunici.

Suntem Biscopane – fabrică de biscuiți și produse de panificație din orașul Orhei. Selectăm făina de cea mai înaltă calitate, nuci și fructe culese cu grijă din livezile Moldovei, ca să aducem pe mesele Dumneavoastră produse proaspete, pentru toată familia.

 

Lucrăm atât pentru consumatorii care vor să se delecteze cu un desert delicios la ceai, lapte sau cafea acasă, cât și pentru rețelele de supermaketuri care aduc produsele noastre mai aproape de oameni. Ne place să știm că biscuiții și fursecurile Biscopane sunt disponibile în toată țara, lângă casa fiecăruia.

Produsele noastre conțin:

 

Făină de calitate superioară
Susținem afacerile locale și pe oamenii noștri, care muncesc din greu și cu drag. Alegem cel mai bun grâu, crescut pe câmpurile din Moldova.

Gemuri din fructe naturale
Caise, căpșuni, prune, vișine și fructe de pădure – toate din livezile Moldovei. Pentru că bunica mereu punea în biscuiți și învârtite o mână de fructe din grădină.

 

Multă dăruire, timp și grijă
Lucrul cu făina și aluatul, din străbuni, se consideră sfânt. Noi păstrăm tradițiile și ne pregătim cu toată seriozitatea înainte de fiecare tură de producție.

De ce Biscopane?

 

Ducem în lume gustul copilăriei. Am adunat cele mai iubite rețete de biscuiți, fursecuri și tot felul de prăjituri de ale moldovenilor și le- coacem cu multă dăruire.

 

Folosim ingrediente naturale. Rețete originale, gem din fructe naturale, ciocolată pe care o pregătim singuri și nuci de pe copacii Moldovei. Alegem cu grijă furnizorii de produse și verificăm procesul la fiecare etapă.

Comercializăm cu amănuntul și angro. Ne dorim ca produsele noastre să ajungă pe mesele cât mai multor oameni – și nu doar în Moldova, cât și peste hotare. De aceea, suntem deschiși la colaborări cu supermarketuri și alte puncte de vânzare din lume.

Peste 70 de tipuri de biscuiți și fursecuri. Pentru orice gust, pentru orice vârstă. Pentru toată familia

 

Rețetele clasice sunt printre cele mai iubite de către clienții noștri. Pe ele le promovăm și ducem în lume, cu toată mândria. Dar pentru că ne place să ne modernizăm și să ascultăm părerea cumpărătorilor, din 2013 și până azi am diversificat mult gama de produse și am mărit exportul.

Astăzi, am ajuns de la câteva zeci – la peste 50 de tipuri de biscuiți, fursecuri și prăjituri care pot ține loc atât de desert la ceai și o masă dulce, cât și de gustări la bere și alte mese. 

 

Alegerea clienților noștri e cel mai valoros compliment – ne mândrim că oamenii ne aleg pentru a-și îndulci mesele și a-și completa meniul cu gustări delicioase. Dovadă acestui fapt e și extinderea noastră în comerț pe piața țărilor din Uniunea Europeană. Una dintre piețele cu care ne mândrim cel mai mult este România, unde clienții aprobă, susțin și aleg produsele Biscopane.

În portofoliul nostru veți găsi următoarele categorii de produse:

 

 • Biscuiți clasici:
  Pentru toate gusturile: „de la bunica”, „Fagur”, „de ovăz”, cu nucă, pentru copii, „Toplionoe moloko” și altele. Alegeți ce vă place mai mult!
 • Biscuiți cu umpluturi de fructe
  De toate pentru amatorii de diversitate: biscuiți „de la bunica” – cu fructe de pădure, cu gem de căpșuni, prune, ciocolată, Fruttis, Visinele, Crisby cu umplutură de caise și altele.
 • Biscuiți cu glazură
  Cu ciocolată albă și neagră: „Chocco Cherry”, „de la bunica” – parțial glazurați, „Zig-Zag”, „Rings”, „Cocos în ciocolată”, „Fagur glazurat”. 
 • Speciali
  Pentru gusturi selecte: Nucșoară cu lapte condensat, conuri, sandwich cu caramel și multe altele. Adăugați în coș preferatele dumneavoastră.
 • Sărățele
  Fursecuri crocante, fără zahăr
  Vedeți aici tot sortimentul.

Calitatea este pe primul loc în meseria noastră. Depunem toate eforturile pentru a ne alinia celor mai înalte standarde

2016

MEDALIA DE AUR

la concursul Marca Comercială a anului 2016, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, categoria Produse Alimentare, nominația Marca Locală

2017

MEDALIA DE AUR

la concursul Marca Comercială a anului 2017, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, nominația Aprecierea Consumatorilor

2018

CEL MAI BUN ANTREPRENOR DIN SECTORUL INTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII

nominația Cel Mai Bun Antreprenor-Exportator din cadrul raionului Orhei, locul de activitate al companiei

2019

MERCURIUL DE AUR

la categoria Export Produse Alimentare

2019

MEDALIA DE AUR, NOTORIUM

Trade Mark Awards 2019

2020

MEDALIA DE AUR, NOTORIUM

Trade Mark Awards 2020

Formular de comandă și contact

Aveți întrebări? Lăsați-ne un mesaj  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop